A cégről

A Watts EMEA Holding B.V. a Watts Water Technologies nemzetközi holding európai részlege.
A WATTS a vízvédelem, szennyvízelvezetés, HVAC, műszerek és klimatikus elektronika területén használt termékek és megoldások vezető gyártója és szállítója.

A csoport a New York-i tőzsdén (NYSE) WTS szimbólummal szerepel.

A Watts Fluid Solutions Europe az általa forgalmazott termékek több mint 90%-át Európában tervezi és gyártja.

350 +
millió
kb. az európai nettó eladás
2 000 +
alkalmazott
az egész régióban
12
fő gyártási
és forgalmazási helyszín

Innováció
1874 óta

1874 óta a Watts is hozzájárul az ipar technológiai fejlődéséhez, amelynek középpontjában a legjobb minőségű termékek folyamatos fejlesztése és szállítása áll.

Évtizedes tapasztalatainknak és kifejlesztett képességeinknek, valamint összetett rendszereinknek köszönhetően a Watts a legjobb nagykereskedői partner, OEM (Original Equipment Manufacturer), kiskereskedő és a telepítő.

Az értékeink

Szinergia az ügyféllel
az első szakaszoktól kezdve
Integrált, innovatív termékek
és rendszerek
a piaci igények kielégítésére
Folyamatos beruházások
a tökéletes technológia biztosítása érdekében

Küldetésünk

Küldetésünk a víztechnológiák széles skálájával kapcsolatos szakértelmünk révén javítani a kényelmet, a biztonságot és az életminőséget az egész világon. Célunk, hogy a legjobbak legyünk munkatársaink, ügyfeleink és részvényeseink szemében.

Minőség

A Watts olyan kutatási és fejlesztési programot vezet, amely az új és fejlődő technológiák megoldásainkban történő felhasználásának módjait vizsgálja. Ily módon lépést tartunk a változó piaci igényekkel.

A társaság ISO 9001 tanúsítvánnyal rendelkező gyártóüzemekkel rendelkezik, az Európában értékesített termékek több mint 90%-át tervezi és gyártja.

A Watts mély szakértelme és tapasztalata ideális partnerré teszi a vállalatot.